x
Administrador
Arriba Square KDS per a Android, amb pantalles més grans i unes funcions que et sorprendran
Arriba Square KDS per a Android, amb pantalles més grans i unes funcions que et sorprendran

Hola, comunitat Square 👋!

 

Ja tenim aquí el nou Square KDS per a Android. Hem ampliat la mida de les pantalles i hem millorat l’aplicació. 

 

Compra un dispositiu

 

Descobreix aquí més informació sobre Square KDS per a Android

 

El gener del 2023, vam anunciar l’arribada de la versió de proves de Square KDS per a Android i ara, tan sols quatre mesos després, ja podem dir-vos que ho tenim tot llest per llançar al mercat la versió definitiva d’aquest producte, perquè se’n puguin beneficiar restaurants d’arreu del món. 

 

Tot seguit, us expliquem com van anar les proves amb la versió beta: 

  • Un total de 598 usuaris van provar el nou software de Square KDS i amb la seva ajuda hem pogut millorar-lo.
  • El software de Square KDS es va provar en dispositius Android d’arreu del món i en pantalles de mides que van entre les 8" i les 22". 
  • El nostre equip informàtic i de producte va posar en marxa 7 funcions noves que no s’ofereixen a iOS i que són exclusives per a Android, entre les quals trobem un sistema nou d’assignació de comandes a partides de cuina, per àrees i per opcions del servei.  

 

Amb Square KDS per a Android: 

  • Podràs triar entre un ampli ventall d’opcions de disseny per als comprovants de comandes en base a l’espai que tinguis disponible a la cuina (podràs mostrar més comandes en pantalla alhora o la descripció sencera de la comanda amb tots els articles detallats).
  • Si ho comparem amb un iPad amb pantalla de 10", s’hi poden mostrar fins a 10 comandes més.
  • Podràs enviar articles específics a les partides pertinents (plats freds i calents, aperitius i entrants, etc.), a més de gestionar on van les comandes que entren des del TPV (per exemple, podràs enviar les comandes per consumir a l’establiment a una pantalla i les de recollida a una altra). 

 

«Les pantalles noves dels dispositius Android són més del doble de grans que les dels aparells Apple que fèiem servir. El personal de cuina ha passat de fer servir un iPad de 10” a una pantalla de 22”, sense que canviï gairebé res pel que fa a l’experiència de l’usuari.»

 

- Roberto Montalvo, administrador general de El Ponce

 

 

No has fet servir mai un sistema digital de comandes? 

Ja et pots oblidar d’haver de dependre de les impressores a l’hora de passar la informació de les comandes al personal de cuina. 

 

  • Digues adéu als comprovants de comandes en paper per la cuina, si és que en fas servir.
  • Estalvia diners en rotllos de paper per a la impressora.
  • Tingues un negoci més ecològic i ajuda a reduir la desforestació.
  • Passa pàgina i deixa de barallar-te amb la impressora: ara podràs fer-ho tot digitalment i enviar les comandes a les partides corresponents en el moment oportú. 

 

ESCAph220115N_QSR_1550_03_RD_SIMP_ESCA_5x2.jpg

 

Aquí tens més raons per passar a un sistema digital de comandes i aparcar les impressores: 

 

  • Modifica l’estat de les comandes amb un sol toc. Amb el software KDS, pots crear comandes digitals i modificar-les quan calgui; per exemple, pots marcar que els articles ja estan a punt o que les comandes s’han completat. 

  • Assigna les comandes a les partides de cuina corresponents sense anar amunt i avall. El nostre sistema té moltes més funcions que una impressora i, gràcies a això, pots triar quines comandes vols que es mostrin a cada pantalla, per exemple, segons els articles de la carta que incloguin, on s’hagin fet o les opcions del servei escollides. 

  • Tingues controlat fins al més mínim detall de tot el que té a veure amb les comandes. Estigues al cas de si la cuina va lenta, accedeix a l’instant als recomptes de tot el dia per articles i prioritza les comandes que vulguis amb un només un toc.

  • Beneficia’t dels avantatges de tenir algú que gestioni a la cuina, però de franc. Pots consultar informes de rendiment amb detalls sobre quant es tarda a finalitzar cada comanda per fer que tant la cuina com la sala vagin a tota marxa.

  • Optimitza la manera com es mostren les comandes en temps real. Tria el nombre de comandes que vois que es mostrin a la pantalla i personalitza'n el disseny i la mida de la font.

Square KDS està disponible amb una subscripció de 15 € + IVA* al mes per dispositiu, que també inclou el pla Plus de Square per a restaurants. Ja disposes de TPV Square? Abans de subscriure-t’hi pots començar la prova gratuïta de 30 dies i comprovar si l’aplicació et fa el pes.

* 15 € + IVA, subjecte als requeriments legals d’Espanya

 

Has fet servir Square KDS per a iOS? 

Les funcions de Square KDS per a Android són les mateixes que per a iOS, però n’hi ha algunes d’exclusives que et captivaran, com ara l’assignació de comandes a partides de cuina per categoria i per opcions del servei. Square KDS està pensat per a pantalles de diferents mides que puguin adaptar-se a qualsevol racó de la cuina, sigui petita o grossa. Els components Android tenen una merescuda fama per ser dels més resistents en l’entorn de les cuina, ja que suporten molt bé la calor i són força robustos. Només els has de col·locar a la teva cuina i instal·lar-hi la mateixa aplicació de Square KDS que ja coneixes i que trobaràs a Google Play Store

 

 

Ja no hauràs de forçar la vista. 

Per fi tindràs les pantalles que estaves esperant. 

A la nostra botiga, hi trobaràs dispositius amb pantalles de 22" que venen amb el seu suport per poder-los muntar a la paret i amb els quals podràs consultar fins a un 125 % més de comandes de les que es poden mostrar amb Square KDS per a iPad. Així no et perdràs cap detall de cap comanda.

 

«Per fi no he de posar-me les ulleres per llegir les comandes entrants. La mida de la pantalla del KDS és perfecta. Ja no he de forçar la vista ni apropar-me al monitor.»

 

- Heather Bruce, pastissera, Blended Bakery

 

 

Pensat per a la teva cuina.

Tria la tecnologia que s’adapta al teu negoci.

Estalviaràs diners perquè no caldrà que compris paper i seràs tu qui decideixi com es mostren les comandes a cada partida (podràs personalitzar-ne el format i la mida).

 

«La nostra cuina és petita i el personal ha d’anar per feina. El sistema KDS per a Android de Square ens ajuda a picar les comandes i rebre’n els detalls al moment. El rendiment és impressionant.»

- Elias Ali, copropietari, BAO Tea House

 

 

Molts negocis de la restauració creuen que és la millor aplicació KDS del mercat actualment. 

Prepara més comandes en menys temps, així de fàcil. 

Accepta comandes ràpidament i amb precisió, assigna-les a les partides de cuina corresponents a l’instant i oblida’t d’anar amunt i avall passant els comprovants, que acaben desgastats i trencats.

 

«El sistema digital de comandes per a la cuina (KDS) que ofereix Square és un dels millors del mercat, i que es connecti a internet sense fil és la cirereta del pastís. Els altres van amb connexió per cable i calen un o dos dies per instal·lar-ho tot, perquè s’han de fer passar tots els cables pel sostre i la paret. Que deixi de treballar amb Square em sembla pràcticament impossible.»

 

- DJ Stone, xef executiu, president i copropietari de Blended Bakery

 

«Configurar el sistema KDS en els dispositius Android de la cuina va ser facilíssim. És fabulós disposar d’aquesta doble funcionalitat pel que fa a les comandes, ja que amb els rebuts en paper no ho podem fer.»

 

- Rosa Thurnher, copropietària de El Ponce

 

 

Estàs a punt per començar? 

Si vols més informació, ves a la vista general del Centre d’ajuda


No saps què es la comunitat Square? Descobreix aquí més informació sobre com formar-ne part i com contactar amb altres venedors de Square.