x
Administrador
Cites Square ja està disponible a Espanya!
Cites Square ja està disponible a Espanya!

Hola, Comunitat Square!

 

Ens alegra anunciar que Cites Square, el programari de punt de venda i programació de cites tot en un, ja està disponible per a tots els venedors d’Espanya!

 

Cites Square és una solució integral que uneix un programari per fer reserves amb un terminal punt de venda. Programació de cites en línia, recordatoris automàtics i processament de pagaments per gestionar-ho tot fàcilment en un sol lloc.

 

PD02113_ESCA_appts_app_devices_2x.jpg

 

Aplicació Cites i Tauler de control de Square

Hi ha dues plataformes potents que pots utilitzar per gestionar el teu calendari i les funcions específiques de Cites: l’aplicació Cites Square i el Tauler de control en línia de Square. Pots crear i gestionar cites fàcilment, actualitzar el teu calendari i el dels empleats i cobrar els clients des de la plataforma que prefereixis.

 

El teu calendari

Tant tu com els teus empleats tindreu accés a les cites amb un calendari fàcil d’utilitzar. Sincronitza el teu calendari de Google o bloqueja hores per a esdeveniments personals. Així podràs accedir, organitzar i gestionar tot el que tinguis programat des d’un sol lloc!

 

Reserva en línia

Cites Square inclou un lloc de reserves en línia predissenyat on els clients poden reservar amb tu o amb el teu personal. Els clients només veuran les franges horàries disponibles i els serveis oferts pel personal especificat.

 

Processa els pagaments

L’aplicació Cites té una funcionalitat de terminal punt de venda totalment integrada. Rep pagaments com vulguis i quan vulguis. Cobra en el procés de pagament, demana un pagament per avançat quan els clients reservin o envia factures professionals detallades. Per processar un pagament des de l’aplicació, només cal que facis clic en una cita reservada i toquis Revisa i procedeix al pagament. La informació del client i del personal s’associarà automàticament a la venda.

 

Perfils del personal i gestió d’equips

Configura els perfils del personal per a les reserves en línia: inclou la seva disponibilitat i els serveis que ofereixen.

 

A més, si utilitzes Cites Square per a equips, el cost de la subscripció inclourà l’accés complet a Gestió d’equips sense cap cost addicional. Limita l’accés del personal al Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació Cites.

 

Preus

Els plans de Cites Square es basen en punt de venda: s’apliquen tarifes de processament estàndard, de manera que 1,25 % + 0,05 €% per als pagaments sense contacte o amb xip i PIN, i 2 % per als pagaments introduïts manualment a l’aplicació TPV Square i al terminal virtual.

 

Gratuït

Plus

Prèmium

0 € al mes

per un únic punt de venda.

19 € + IVA al mes

per punt de venda.

49 € + IVA al mes

per punt de venda.

Per transacció:

1,25 % + 0,05 €

Per transacció:

1,25 % + 0,05 €

Per transacció:

1,25 % + 0,05 €

Les principals funcions del pla Gratuït són:

✔ Comptes d’empleats il·limitats

✔ Lloc web personalitzat i integracions amb xarxes socials

✔ Pagaments integrats

✔ Recordatoris automàtics per SMS i correu electrònic

Les funcions principals del pla Plus són:

✔ Totes les funcions de la versió gratuïta

✔ Missatges i correus de confirmació del client

✔ Fer reserves amb diversos empleats

✔ Protecció contra les absències

✔ Temps de processament

Les principals funcions del pla Prèmium són:

✔ Totes les funcions de Plus

✔ Equips Plus

✔ Gestió de recursos

✔ Comissions personalitzades per al personal

✔ Contractes automatitzats

 

Per obtenir un desglossament més detallat de les funcions disponibles a cada pla, visita la nostra pàgina de preus.

 

Els preus personalitzats també estan disponibles per als negocis que processen més de 200 000 € anuals. Posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.

 

Trobaràs més informació sobre Cites Square al nostre Centre d’ajuda.

 

Si tens cap pregunta sobre Cites Square, fes-nos-ho saber aquí.

 

Encara no ets membre de la comunitat? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.