x
Administrador
Et presentem el lloc web de Vendes en línia Square
Et presentem el lloc web de Vendes en línia Square

Hola, Comunitat Square! Ens complau anunciar-vos que ja podeu acceptar pagaments mitjançant el lloc web de Vendes en línia Square a Espanya. Vendes en línia Square t’ofereix un paquet complet de serveis de Square per a gestionar el teu negoci, tant si acabes de començar com si estàs posant un negoci ja establert a la xarxa.

 

Amb Vendes en línia Square pots crear un lloc web en línia per mostrar el teu negoci, vendre els productes, compartir continguts al blog i acceptar pagaments amb Square.  Gràcies a una experiència d’usuari senzilla i clara, reduiràs el temps que dediques a configurar Vendes de línia Square per centrar-te en el més important: el teu negoci.

 

Si només vols vendre alguns articles, sense haver de configurar tot un lloc web de comerç electrònic, pots fes servir els enllaços de pagament de Vendes en línia Square.

 

online-2.jpg

 

Funcions

Sincronització entre Square i Vendes en línia Square

La primera vegada que configuris Vendes en línia Square, els productes de la teva col·lecció d’articles de Square se sincronitzaran amb el teu lloc web. Després de la configuració inicial, la sincronització continuarà automàticament en segon pla per facilitar-te la gestió de l’inventari.

 

Trobaràs més informació sobre la sincronització de Square al Centre d’ajuda.

 

 

Afegeix enviament, recollida i entrega

Beneficia’t de la cobertura que t’ofereix Vendes en línia Square independentment del tipus de venda, ja sigui en línia, amb recollida a l’establiment, entrega a domicili o comandes mitjançant codis QR. Trobaràs més informació sobre els mètodes de tramitació de les comandes al Centre d’ajuda:

 

Gestiona les comandes

Pots gestionar les comandes des del Tauler de control de Square i des de l’aplicació TPV Square. També rebràs una notificació per correu electrònic per cada comanda, per assegurar-te que no en perdis cap de vista. Més informació sobre l’administració de les comandes.

 

 

Connecta amb Instagram i Facebook Shopping

Si tens una pàgina de Facebook o Instagram per al teu negoci, pots connectar-hi fàcilment Square per a crear campanyes publicitàries, sincronitzar la col·lecció d’articles amb Facebook i permetre que els visitants comprin des de les teves pàgines de Facebook i Instagram. Descobreix com connectar Instagram i Facebook.

 

 

Pagaments i informes

Els pagaments processats amb Vendes en línia Square apareixeran a l’historial de transaccions del Tauler de control en línia de Square i de l’aplicació TPV Square. Així pots supervisar la totalitat del teu negoci des d’un sol lloc.

 

 

Preus

Pots posar en marxa el teu lloc web de Vendes en línia Square de franc! Pots vendre un nombre il·limitat de productes en línia i tramitar les comandes electrònicament amb les funcions de recollida, enviament o entrega de comandes. I tot plegat sense comissions de subscripció.

 

Si vols utilitzar les funcions següents, pots millorar el teu web quan vulguis amb un pla de subscripció:

  • Fes servir un domini personalitzat que ja tinguis o compra un domini de Square
  • Elimina els anuncis de Square del peu de pàgina
  • Accedeix a funcions com ara ressenyes de clients, correus electrònics per a les cistelles abandonades, etcètera.

 

Aquí pots obtenir informació sobre els diferents plans de Vendes en línia Square i comparar-los. També pots iniciar la sessió amb el teu compte i fer clic a Actualitza a la part superior de la pàgina de Vendes en línia Square per a consultar les diferents opcions

 

Professional

Rendiment

Prèmium

Anual: 10 € al mes

Anual: 21 € al mes

Anual: 60 € al mes

 

 

Comissions per transacció

Per als negocis ubicats a Espanya, les comissions per transacció de Square per als pagaments amb targeta de crèdit i dèbit són les següents:

  • 1,4 % + 0,25 € per a targetes de la UE i l’EEE
  • 2,9 % + 0,25 € per a targetes del Regne Unit i de fora l’EEE

 

Comença

Si acabes d’arribar als llocs web de Vendes en línia Square, dona un cop d’ull a la nostra guia d’inici completa: inclou consells útils per als venedors que són nous a la venda en línia, així com passos d’incorporació fàcils de seguir per a qualsevol persona nouvinguda a Square.

 

Registra’t per a crear el teu lloc web de Vendes en línia Square

 

Si tens alguna pregunta, fes clic a Respon o Obre un fil. Encara no ets membre de la comunitat? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.