x
Administrador
Et presentem l’Square Register
Et presentem l’Square Register

L’Square Register és un sistema de caixa, construït específicament amb TPV electrònic i pagaments integrats, que està configurat perquè el puguis fer servir tan bon punt t’arribi. L’Square Register està creat íntegrament per Square perquè puguis vendre amb confiança sabent que tot rutlla a la perfecció.

 

PD03012_-_ESES_Register_iPhoneX_Tap_QSR_Image_Break.jpeg

 

L’Square Register inclou una pantalla per als clients, versàtil i desmuntable, que els permet consultar els articles, completar les vendes i actualitzar la informació de contacte per ells mateixos. Aquesta pantalla els permet pagar de manera intuïtiva i segura: no cal una màquina separada per a les targetes, de manera que tant tu com els clients podeu tenir una experiència de pagament fluida.

 

L’Square Register es pot fer servir amb el programari gratuït TPV Square, Square per a comerços o Square per a restaurants.

 

Finalment, també pots connectar impressores, caixes d’efectiu i lectors a l’Square Register, mitjançant USB o Ethernet, depenent de l’accessori. Consulta una llista completa dels components compatibles al nostre Centre d’ajuda.

 

L’Square Register es pot comprar separadament per 599 € + IVA o com a equip amb accessoris inclosos per 1199 € + IVA a la Botiga de Square.

 

Aquí trobaràs més informació sobre l’Square Register.

 

Square Beta vol donar les gràcies a tots els venedors que ens han fet arribar els seus valuosos comentaris sobre aquest llançament. 

 

Si tens alguna pregunta, fes clic a Respon o Obre un fil. Encara no n’ets membre? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.