x
Administrador
Et presentem l’Square Terminal
Et presentem l’Square Terminal

L’Square Terminal és la teva màquina per a targetes que et serveix per a tot, des de gestionar articles i acceptar pagaments fins a imprimir rebuts i cobrar. Square l’ha creat des de zero perquè puguis vendre amb confiança sabent que tot rutlla a la perfecció.

 

Amb l’Square Terminal pots acceptar totes les formes de pagament, inclosos els pagaments sense contacte i amb xip i PIN, i també imprimir rebuts o enviar-los per correu electrònic. Tot des d’un dispositiu compacte i portàtil. És segur i fiable, i inclou assistència telefònica les 24 hores. L’hem creat perquè sigui durable i resisteixi les caixes amb més tràfec. També et permet acceptar pagaments des de qualsevol punt de la botiga o restaurant, fins i tot directament a la taula.

 

PD03009_-_ESES_Terminal_Card_Tap_Brasserie_Carousel.jpeg

 

L’Square Terminal no necessita fils per funcionar, es connecta mitjançant wifi i té una bateria dissenyada per durar tot el dia. També pots fer servir el Hub per a Square Terminal (que es ven per separat) per a connectar-te a internet mitjançant Ethernet o per a connectar-hi accessoris addicionals, com ara una caixa d’efectiu o un lector de codis de barres.

 

Visita la Botiga de Square per a comprar l’Square Terminal.

 

Tens cap pregunta sobre com configurar el teu Square Terminal? Si fas servir Square Terminal, mostra’ns-ho amb fotos als comentaris!

 

Encara no ets membre de la comunitat? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.