x
Administrador
NOVETAT: TPV Square per a comerços a l’Square Terminal
NOVETAT: TPV Square per a comerços a l’Square Terminal

Hola, venedors! 👋

 

Estem entusiasmats d’anunciar el llançament de TPV Square per a comerços a l’Square Terminal, que et permetrà acceptar pagaments, processar canvis, imprimir rebuts i gestionar el teu comerç des d’un dispositiu portàtil.

 

De quina manera et pot ajudar tot això?

Amb TPV Square per a comerços a l’Square Terminal, podràs:

  •       Fer servir funcions de TPV per a comerços, com ara processar canvis i devolucions (incloses les devolucions entre diferents punts de venda), crear comandes, comprovar l’inventari (disponible aviat) i molt més des d’un dispositiu portàtil.
  •       Gaudir del NOU procés de pagament, amb mòduls que podràs personalitzar per organitzar els articles i les funcions que més fas servir.
  •       Aprofitar unes comissions per transacció més baixes per a les vendes en persona, del 2,5 % + 10 cèntims, si et subscrius al pla Plus de Square per a comerços.
  •       Afegir noves estacions de processament de pagaments sense deixar el taulell ple d’aparells.
  •       Oferir un servei al client més bo, ja que podràs processar els pagaments dels clients allà on es trobin.

 

Com començo?

Aquesta solució està disponible per a tots els usuaris de Square per a comerços (pla Gratuït i Plus). Per configurar-la, només cal que segueixis aquests passos:

 

Si ja fas servir Square per a comerços i tens l’Square Terminal:

  1. A l’Square Terminal, tanca la sessió del teu compte actual.
  2. Torna a iniciar-la amb la teva adreça electrònica i contrasenya de Square.
  3. Selecciona Square per a comerços com el teu TPV.
  4. Segueix les indicacions per instal·lar l’actualització del programari.
  5. Quan s’hagi actualitzat, ja podràs fer servir Square per a comerços!

 

Si ja fas servir Square per a comerços, però no tens l’Square Terminal:

  • Compra un Square Terminal, el dispositiu tot en un que fa que el procés de pagaments i el comerç en general siguin més fàcils de gestionar.

 

Si no disposes de Square per a comerços, però tens l’Square Terminal:

  • Prova el pla Plus de Square per a comerços de franc durant 30 dies sense haver de configurar res. Després del període de prova, pots pagar 60 $ per punt de venda al mes o continuar amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Aquí trobaràs més informació sobre els preus de Square per a comerços.

 

Nota: aquest llançament no activarà Square per a comerços al terminal connectat (tot i que estem considerant-ho com a possibilitat).

 

Preguntes freqüents

  • En què es diferencien Square per a comerços i TPV Square?

Square per a comerços és una solució de TPV completa, dissenyada específicament per a comerços minoristes. Es basa en les funcions de la versió estàndard de TPV Square i inclou funcionalitats avançades, com ara control de canvis, gestió de l'inventari, creació d’informes i gestió de diversos establiments (com ara les devolucions entre diferents punts de venda). Square per a comerços i TPV Square estan disponibles en tots els components de Square.

 

Amb Square per a comerços, tens dues opcions de subscripció:

  •       Pla Gratuït de Square per a comerços, sense cap cost mensual.
  •       Pla Plus de Square per a comerços, per 60 $ al mes per punt de venda.

 

  • Què és l’Square Terminal?

L’Square Terminal és un dispositiu portàtil sense fil que et permet acceptar pagaments, imprimir rebuts i executar sistemes de TPV Square, com ara Square per a comerços.

 

 

  • Fer servir Square per a comerços a l’Square Terminal té cap cost addicional?

No. Square per a comerços té dos plans, el Gratuït i el Plus, Tots dos compatibles amb l’Square Terminal. El pla Gratuït de Square per a comerços és de franc, mentre que el pla Plus de Square per a comerços té una tarifa mensual. Compara els dos plans per comprovar quina és la millor solució per al teu negoci. Per conèixer millor Square per a comerços, pots registrar-te per a una prova gratuïta de 30 dies del pla Plus de Square per a comerços. Un cop s’acabi el període de prova, pots canviar de pla o seguir amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

 

 

  • Com puc gaudir d’una comissió per transacció més baixa per a les vendes en persona amb el pla Plus de Square per a comerços?

Un dels avantatges del pla Plus de Square per a comerços és que pots aconseguir un descompte en la comissió per transacció per a les vendes en persona. Per exemple, la comissió per transacció amb targeta actual és del 2,5 % + 10 cèntims amb el pla Plus de Square per a comerços, del 2,6 % + 10 cèntims amb el pla Gratuït de Square per a comerços i del 2,6 % + 10 cèntims amb TPV Square. Si t’has subscrit al pla Plus de Square per a comerços i vols aprofitar el descompte a la comissió per transacció amb l’Square Terminal, has de fer servir l’aplicació TPV Square per a comerços a l’Square Terminal.

 

 

  • Puc fer servir la versió estàndard de TPV Square i el pla Gratuït o Plus de Square per a comerços a la vegada a l’Square Terminal?

Compara TPV Square i Square per a comerços per comprovar quina és la millor solució per al teu negoci. A l’Square Terminal, pots fer servir tant TPV Square com el pla Gratuït o Plus de Square per a comerços, però no a la vegada. Per canviar d’un a l’altre, cal que tanquis la sessió de TPV Square i la iniciïs a Square per a comerços, o viceversa.

 

 

  • Com puc configurar Square per a comerços a l’Square Terminal?

Moltes de les opcions de configuració de Square per a comerços, com ara les de gestió de caixa i contrasenyes, no es poden ajustar directament a l’Square Terminal, però pots accedir-hi a través del Tauler de control en línia de Square. Pots accedir a la majoria de les opcions de configuració del dispositiu des de la secció **Dispositius** > **TPV** > **Dispositius TPV** del Tauler de control en línia de Square.

 

 

  • Puc fer servir l’Square Terminal com a pantalla de client secundària que estigui connectada sense fil a l’aplicació TPV Square per a comerços?

No. Només pots connectar l’Square Terminal a l’aplicació TPV Square. Altres aplicacions de Square, com ara l’aplicació TPV Square per a comerços, encara no estan disponibles per connectar-les com a pantalla de client secundària. No obstant això, estem considerant aquesta opció i esperem que estigui disponible aviat a Square per a comerços.

 

 

  • Puc fer servir Square per a comerços a l'Square Register?

Sí. Aquí tens més informació sobre com pots començar amb Square per a comerços a l’Square Register.

 

 

Per a més informació sobre fer servir TPV Square per a comerços a l’Square Terminal, consulta aquests recursos: