x
Alumno
Nou: Square per a comerços disponible a Espanya
Nou: Square per a comerços disponible a Espanya

Hola, comunitat de venedors,

 

Estem molt contents d’anunciar que Square per a comerços ja està disponible a Espanya.

 

Square per a comerços és un nou sistema de TPV dissenyat per a ajudar-vos a dirigir fàcilment el vostre negoci, a l’establiment i en línia, amb una gestió intuïtiva de l’inventari, previsió d’existències, informes avançats de vendes i molt més. 

 

Img-RTL-Photo-iPadRegisterReaderWide--ca-ES@1x.jpg

Característiques disponibles

Amb Square per a comerços, tindràs accés a característiques com: 

  • Escaneig de codis de barres amb la càmera de l’iPad
  • Informes sobre el preu dels productes venuts
  • Canvis
  • Gestió de proveïdors i comandes
  • Generació automàtica de SKU

 

Fixació de preus

Per a Square per a comerços, oferim un pla sense quotes mensuals, així com un pla de pagament amb característiques més avançades. Aquí en tens més informació, a més d’una comparativa dels plans i característiques de Square per a comerços. 

 

  • Square per a comerços Gratuït és de franc i està disponible per a comptes amb un sol punt de venda que volen escanejar el GTIN/UPC per a crear articles i cobrar als clients. 

 

  • Square per a comerços Plus està disponible per 49 € + IVA al mes, per punt de venda. El pla Plus és ideal per a les empreses que volen tenir un inventari sempre actualitzat a mesura que s'expandeixen i contracten empleats, obren més punts de venda o comencen a treballar en línia.  Les empreses que disposen del pla Plus prefereixen poder agrupar les operacions quan reben l'inventari dels proveïdors i consultar informes avançats que mostrin el marge de costos i beneficis.

 

Si fas servir Square per a comerços Plus, les tarifes de processament són de l’1,15 % + 5c + IVA per als pagaments sense contacte o amb xip i PIN processats a través de l’aplicació de Square per a comerços Plus. Nota: això no s'aplica als pagaments processats a través de Terminal virtual o de l’aplicació estàndard de TPV Square.

 

Pots obtenir més informació sobre els preus de Square per a comerços al nostre Centre d’Ajuda. 

 

Primers passos

Per començar amb la prova gratuïta de Square per a comerços, ves al tauler de control. Si és la primera vegada que fas servir Square per a comerços, dona un cop d’ull a la nostra Guia d’inici detallada: inclou consells útils per als venedors que no coneixen Square per a comerços (però que ja tenen un compte de Square), així com una sèrie de passos senzills per a qualsevol persona que sigui nova a Square.

 

Si tens cap pregunta sobre Square per a comerços, fes-nos-la arribar a continuació.