x

Edge Browser not showing up index page but shows all other pages

Not sure why but microsoft edge doesn't show my first page but If I go to any other pages on my site it comes up fine?

http://www.wildlifeplanet.net/Edge just shows a blank white screen

http://www.wildlifeplanet.net/end-yulin.htmlEdge shows the page as it's supposed to

It must be in the heading code because I have the same trouble when doing a SEO anyalysis. Some sites say "Nothing is here" while others can see everything just fine... WTF?

2,254 Views
Message 1 of 7
Report
1 Best Answer
Square

Best Answer

You have broken meta tags in a couple places, @mezz1962. I would remove the meta tags you have in Embed Code elements on the page itself, since these tags belong in the header. Secondly, make sure all your meta tags end with /> (slash and greater than symbol), and not just >.

View Best Answer >

2,250 Views
Message 2 of 7
Report
6 REPLIES 6
Square

Best Answer

You have broken meta tags in a couple places, @mezz1962. I would remove the meta tags you have in Embed Code elements on the page itself, since these tags belong in the header. Secondly, make sure all your meta tags end with /> (slash and greater than symbol), and not just >.

2,251 Views
Message 2 of 7
Report

Hi, I'm having the same problem, but only intermittently. All is good in Firefox, Safari and Chrome. I inherited this site, but I don't think there is any custom html. 

http://pcvac.org/

Thanks for any help you can give!

Lynn

1,179 Views
Message 2 of 7
Report
Square

That site doesn't look to be hosted here, @lynnamos. Did it get moved to a different host?

1,178 Views
Message 2 of 7
Report

As far as I know it is with you. I log in at https://www.weebly.com/home.

1,177 Views
Message 2 of 7
Report
Square

Oh, I see - the address of the site is pcvac.weebly.com and the domain is using forwarding with masking to load the site built here. That's likely what is causing the homepage to not display correctly in Edge, since that tends to cause issues with sites. A couple possible solutions:

1. Point domain to us and publish with it as the site address as shown in this guide: https://hc.weebly.com/hc/en-us/articles/201372693-How-to-Use-a-Domain-You-Purchased-Elsewhere

2. Try using the "No Header" page type for the home page on the Pages tab. You can add another section to the top of the page and add the same background image to that so it looks similar.

1,175 Views
Message 2 of 7
Report

Thank you! I'll try one of those things. I appreciate your help!

1,174 Views
Message 2 of 7
Report