x
Administrador
Et presentem Square per a restaurants
Et presentem Square per a restaurants

Hola, Comunitat Square! Ens complau presentar Square per a restaurants, la nostra solució de plataforma creada des de zero que s’adapta al ritme, la complexitat i les necessitats específiques dels restaurants. En tenir el programari, el maquinari i els pagaments en un sol lloc, pots racionalitzar tota l’operació del restaurant, des de l’atenció al públic fins a les necessitats de l’oficina. Donem-hi un cop d’ull!

 

PD02490_-_ESCA_hardware_lockup.jpg

 

Funcions

Gestió de cartes

Amb Square per a restaurants, pots carregar fàcilment totes les cartes existents al tauler de control de Square o crear cartes noves directament al tauler de control.

 

Gestió de les taules i de la seva disposició

Ara que has carregat les cartes, és el moment de crear el mapa de taules. Tens la possibilitat de crear un plànol de planta per reflectir la disposició física del restaurant. Pots configurar recordatoris perquè el personal controli que tot vagi bé a les taules i les assigni fàcilment a empleats específics. Ja ho tens tot a punt per rebre pagaments amb Square per a restaurants!

 

Gestió dels plats

La gestió dels plats és una característica única de Square per a restaurants que et permet a tu i al teu equip gestionar el flux de comandes tant dins com fora de la cuina. Està dissenyat perquè puguis agrupar articles fàcilment, afegir articles addicionals i informar a la cuina de quan s’han de retenir o començar a enviar els plats. També tens la possibilitat de dividir els pagaments entre diverses targetes o mètodes de pagament.

 

I molt més

A més de la gestió de cartes, taules i sales, hi ha moltes altres funcions de gestió de restaurants dissenyades específicament per a restaurants! Consulta el nostre Centre d’ajuda per veure tot el que Square per a restaurants pot oferir.

 

Preus

El millor és que pots començar a utilitzar Square per a restaurants de manera gratuïta. Si vols funcions addicionals per a restaurants més complexes, pots canviar al nostre pla Plus per només 59 € + IVA per punt de venda. Obtindràs terminals il·limitats per a cada punt de venda que actualitzis.

 

Nota: si et subscrius a Restaurants Plus en un punt de venda, no podràs accedir al pla gratuït de Square per a restaurants en un altre punt de venda amb el mateix compte. Per obtenir més informació sobre els preus, visita el nostre Centre d’ajuda.

 

Comença

Si ets nou a Square per a restaurants, dona una ullada a la nostra guia d’inici completa: inclou consells útils per als venedors que són nous a Square per a restaurants (però que ja tenen un compte de Square), així com passos d’incorporació fàcils de seguir per a qualsevol persona nouvinguda a Square.

 

Registra’t a Square per a restaurants

 

Si vols accedir a noves funcions durant el seu procés de testatge, uneix-te a la nostra Comunitat Beta.

 

Si tens alguna pregunta, fes clic a Respon o Obre un fil. Encara no ets membre de la comunitat? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.