x
Administrador
[Novetat] Ja és aquí l’Square Reader de nova generació
[Novetat] Ja és aquí l’Square Reader de nova generació

Hola, comunitat Square 👋!

 

Ens alegra anunciar el llançament del nostre lector Square Reader (2a generació).

 

PD04998 - ESCA Reader Launch Collage Hero Mobile.jpg

 

 

Com sempre, el nostre lector de nova generació et permet acceptar fàcilment pagaments sense contacte i amb targeta amb xip i PIN, des del taulell o des d’allà on siguis. La protecció dels pagaments està assegurada gràcies a la cobertura 24/7 del nostre sistema de prevenció del frau, l’encriptació d’extrem a extrem i la gestió de reclamacions de pagaments.

 

Hem millorat el nou Square Reader (2a generació) afegint-hi diverses novetats físiques, com ara un port de càrrega USB-C i un botó d’alimentació més gran, però el que més ens il·lusiona són les noves funcions internes, que són les que marquen la diferència. Per exemple, s’ha actualitzat la tecnologia de connectivitat (BLE 5.3), amb la qual cosa s’ha guanyat en fiabilitat i s’ha millorat l’aparellament de dispositius. També s’ha perfeccionat la seguretat i s’ha incorporat una bateria amb una durada que et permetrà acceptar un 20 % més de transaccions amb una sola càrrega que el lector de primera generació. No perdràs mai cap venda!  


L’Square Reader (2a generació) és compatible amb TPV Square, així com amb totes les nostres solucions de software específiques per al sector. A més, el pots complementar amb una àmplia gamma d’accessoris compatibles, com ara el nou suport, anomenat Bosstab, que permet mantenir el lector en vertical sobre el taulell perquè el procés de pagament sigui encara més còmode.

 

El nou Square Reader es pot comprar a la Botiga de Square per 19 € + IVA.

 

Per obtenir més informació sobre l’Square Reader (2a generació), consulta aquests articles: