x
Administrador
Et presentem el nou Square Stand
Et presentem el nou Square Stand

Hola, venedors! 

 

Ens complau anunciar-vos que l’Square Stand ja està disponible a Espanya.

 

Screen Shot 2022-04-14 at 2.56.12 PM.png

 

Amb l’Square Stand pots convertir el teu iPad en un TPV professional i versàtil en un tres i no res. La sistema TPV inclou un lector de targetes integrat que et permetrà simplificar la feina al taulell, acceptar pagaments amb seguretat i oferir una experiència de compra més fluida per tu, per als empleats i per als clients.

 

 

L’Square Stand és tan fàcil de configurar que, en qüestió de minuts, ja ho tindràs tot a punt per començar a vendre i a acceptar pagaments. Un cop estigui configurat, hi podràs afegir articles fàcilment i transformar-lo en una pantalla per al client només fent-lo girar. Els clients ja poden confirmar les seves compres i pagar de forma intuïtiva i segura gràcies al procés de pagament innovador i orientat al client de l’Square Stand, que inclou un terminal de pagament integrat i indicadors LED.

 

L’Square Stand està dissenyat per adaptar-se al teu negoci i es pot fer servir amb el programari gratuït de TPV Square, Square per a restaurants o Cites Square.

 

Finalment, també pots connectar impressores, caixes d’efectiu i lectors a l’Square Stand, mitjançant USB o Ethernet (depenent de l’accessori), o connectar-hi l’Square Terminal per fer-lo servir com a pantalla per als clients. Consulta el llistat complet dels components compatibles al Centre d’ajuda.

 

L’Square Stand es pot comprar per separat per 139 € + IVA o com a equip amb accessoris inclosos a partir de 529 € a la Botiga de Square. Compatible amb iPad (2021, 2020, 2019), iPad Air (2019) i iPad Pro de 10,5”.

 

Més informació sobre l’Square Stand aquí.

 

Square Beta vol donar les gràcies als venedors que ens han fet arribar els seus valuosos comentaris sobre aquest llançament. 

 

Si tens cap pregunta, fes clic a Respon o Obre un fil. Encara no n’ets membre? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.