x
Administrador
Pagaments en línia Square està disponible a Espanya!
Pagaments en línia Square està disponible a Espanya!

Hola, Comunitat Square! Ens complau anunciar-vos que Pagaments en línia Square ja està disponible a Espanya. Pagaments en línia Square t’ofereix flexibilitat per acceptar pagaments des de gairebé qualsevol lloc creant un botó de compra i un enllaç de pagament en un tres i no res.

 

soc-1.jpeg

 

Amb Pagaments en línia Square pots crear fàcilment un enllaç per permetre als teus clients que comprin els teus productes en línia, sense haver de crear un lloc web complet de comerç electrònic. Pots deixar que els clients comprin quan vulguin publicant l’enllaç a les xarxes socials o al teu blog, o fins i tot compartir-lo per missatge de text i correu electrònic.

 

Si vols crear un lloc web de comerç electrònic, valora fer-ho amb Vendes en línia Square!

 

Funcions

Formats flexibles

Qualsevol mena de negoci pot treure profit de Pagaments en línia Square. Tant si vens articles com si acceptes pagaments o donacions, podràs configurar enllaços de Pagaments en línia Square amb tota facilitat.

 

A més de crear un sol enllaç, també pots compartir l’enllaç de Pagaments en línia Square de la següent manera:

  • Genera codis QR que es puguin llegir i posiciona’ls a correus, prospectes o panells per dirigir els clients a una pàgina de pagament en línia directament des del seu dispositiu mòbil.
  • Desa l’enllaç com a botó de compra incrustable i col·loca’l al teu lloc web o blog, sense haver de crear una nova botiga virtual. Fins i tot pots ajustar el color del botó perquè s’ajusti a l’aspecte del lloc web.

 

Els enllaços de pagament es poden generar tant des del Tauler de control de Square com des de l’aplicació TPV Square, de manera que pots acceptar pagaments quan i com vulguis.

 

 

Subscripcions amb els enllaços de pagament

Pots acceptar pagaments setmanals, mensuals, trimestrals o anuals de diversos clients amb un únic enllaç de pagament. Per a més informació sobre com començar, visita el Centre d’ajuda per veure com configurar les subscripcions amb Pagaments en línia Square.

 

Pagaments introduïts pel comprador

A més de definir el preu als enllaços de Pagaments en línia Square, també pots permetre als clients que indiquin un altre import durant el procés de pagament. Això es pot configurar tant des del Tauler de control de Square com des de l’aplicació TPV Square. Trobaràs més informació sobre els enllaços de Pagaments en línia Square al Centre d’ajuda.

 

Preus

Fer servir els Pagaments en línia Square és gratuït. Només pagues les comissions per transacció quan fas una venda.

 

Per als negocis ubicats a Espanya, les comissions per transacció de Square per als pagaments amb targeta de crèdit i dèbit són les següents:

  • 1,4 % + 0,25 € per a targetes de la UE i l’EEE
  • 2,9 % + 0,25 € per a targetes del Regne Unit i de fora l’EEE

 

Comença

Si estàs començant a fer vendes en línia, consulta la nostra Guia d’inici, que és molt completa i inclou consells útils per a configurar els enllaços de Pagaments en línia Square i passos fàcils de seguir per a qualsevol persona nouvinguda a Square. 

 

Crea el teu primer enllaç de Pagaments en línia Square!

 

Si tens alguna pregunta, fes clic a Respon o Obre un fil. Encara no ets membre de la comunitat? Més informació sobre com unir-te a la Comunitat Square.